Life2.0 multivitamin

"hogy az új élet még könnyebb legyen..."

LIFE2.0 multivitamin® tartalmazza az összes vitamint és ásványi anyagot amire szüksége van bariátriai műtét (gyomor bypass vagy sleeve) után.

Túlsúlycsökkentő műtét után  bizonyos vitaminok felszívódása jelentősen csökken, leginkább a vas, kalcium, D vitamin és a B12 vitamin felszívódása érintett. Emiatt műtét után vitaminok szedésére feltétlenül szükség van, mert nem megfelelő bevitele esetén tartós egészségkárosodás léphet fel, vészes vérszegénység (anémia) alakulhat ki, súlyosabb esetekben pedig idegrendszeri károsodás és csontritkulás is előfordulhat.

Az európai és angol sebészeti társaságok ajánlása alapján összeállított formula

Magyarországon tervezett és előállított termék, speciális vitamin összetétel gyomor bypass vagy sleeve műtét után

Napi 1x-i bevételével a szervezetbe jut az összes vitamin és ásványi anyag , így nyugodtan várhatja a következő éves kontrollt

A LIFE2.0 multivitamin tartalmazza az összes vitamint és ásványi anyagot, ami napi szinten szükséges bariátriai műtét után. A gondos tervezésnek köszönhetően mindezt olyan formában, hogy a szervezet a legjobban tudja hasznosítani azokat (pl. a cink-réz arány 11:1, a kalcium citrát formájában, az A-vitamin béta-karotin formájában került bele, s a magas B12 vitamin tartalma miatt a 3 havonkénti B12 vitamin injekcióra sincs szükség)

Mindössze napi 2 púpozott evőkanálnyi vitamin (9 gramm) joghurtba keverésével a szervezet megváltozott vitamin igényét teljesen kielégíti,  s a por formátum miatt még nyelési nehezítettség esetén is könnyen fogyasztható. 

 

A vitamin kifejlesztésekor figyelembe vettük a Nyugat-Európában kapható készítmények összetételét, de a helyi igényekhez igazítottuk azt. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy a vitamin tervezése és gyártása teljes mértékben Magyarországon történik,  az alapanyagok pedig a világ vezető gyártóitól származó kiváló minőségűek.

A hasonló (Nyugat-Európában, illetve az USA-ban gyártott) készítményekhez képest így a vitamin mintegy 20-30 %-kal kevesebbe kerül. Nem utolsó sorban pedig megvásárlásával  a magyar munkaerőt és a know-how-t támogatja. 

Összetétel:

A készítmény kizárólag testsúly-csökkentő műtét után rendelhető és szedhető.

 

Amennyiben az Ön műtétjét Dr Vasas Péter (Duna Medical Center) végezte, úgy külön igazolás nem szükséges róla. Amennyiben műtétjére más intézetben került sor, akkor a készítmény első alkalommal való megrendeléséhez szükséges egy orvosi zárójelentés scannelt formátumban eljuttatása részünkre. Ismételt rendeléskor erre nem lesz szükség.

 

A termék számlája önkéntes egészségpénztári számlára elszámolható és visszaigényelhető.

Gyártatja és forgalmazza: LIFE 2.0 Biotechnológiai Kft

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet  2020.10.26-án a terméket "speciális gyógyászati célra szánt " termékké minősítette. Notifikációs szám: T/2939/2020.

Árak: 

 

3 havi adag (3 doboz, összesen 825 g multivitamin por, lejárati idő: 2022. 06. hónap): 27 990  Ft (Áfával)

Szállítási díj  Magyarországon belülre:      Csomagpontokra kiszállítás ingyenes (a www.csomagkuldo.hu segítségével).

Házhoz szállítás +600 Ft.

Szállítási díj külföldre:                                  ország-függő, kérjük érdeklődjön megrendelése előtt. 

Szlovákia, Románia, Csehország, Lengyelország, Nagy-Britannia +800 Ft

Ausztria, Németország: +1000 Ft

Life 2.0 vitamin megrendelése
arrow&v

Addig is nézze meg Instagram oldalunkat, vagy ide kattintva a LIFE2.0 angol oldalára juthat.

  • Grey Instagram Icon

© 2021. Vasas Consult BT.