SIKERSZTORIK

"46 éves leszek hamarosan és újra azt érzem, hogy élek! Nincs mit takargatni! Hibáztam de az Ön segítségével az életet választottam!"

Brigittának 2019-ben volt gyomor-bypass műtétje. 

A műtétkor 118 kg volt, az első fél évben 37 kg-ot fogyott, majd a 18. hónap végére 50 kg-mal lett kevesebb.

Vida_Brigi_2018
Orban_Kinga

Kinga 2017-ben jelentkezett műtétre, mert a 105 kg-os súlya mellett inzulin-rezisztencia nehezítette meg az életét. 

A gyomor-bypass jelentette számára a megoldást, így 1 év után 73 kg, 2 év után pedig 69 kg-nál stabilizálódott a súlya. 

Teljes életmódot váltott, naponta sportol  és egészségének fenntartása érdekében a vitamin-pótlásra is odafigyel.

Páciensünk 36 évesen 101 kg-nál határozta el, hogy márpedig jelentősen lefogy.

A gyomor-bypass műtét után a rendszeresen végzett TRX, alakformáló torna, napi 4x-i cukormentes étkezés és a multivitamin segítette hozzá, hogy elérje álmai alakját. 

3 hónap alatt 20 kg-ot,  6 hónap alatt 30 kg-ot, 1 év alatt pedig 37 kg-ot fogyott. 18 hónap alatt pedig elérte a 62 kg-os modell-alkatot.

S ahogy mondják, a napra lehet nézni...

Bihari_Brigi
Majoros_Leila_előtte
Majoros_Leila_felmaraton

Leila 113 kg volt 2017-ben, amikor a  gyomor-bypass műtétjére vállalkozott. Nemcsak a műtét eredményességében bízott, hanem ő maga is keményen megdolgozott az eredményért.

Az egészséges táplálkozás mellett a sport is a mindennapjai részévé vált és ma már másokat inspirál és bátorít a változtatásra. 

2020-ban már másodszorra futotta le a Félmaratont, amihez ezúton is gratulálunk.

"Imádom a változást a testemen, nagyon sok mindenben pozitív dolgokat hozott az életembe. A legjobb döntés volt, amikor a doktor urat felkerestem. Tényleg egy új életet kaptam, ami a szabadság érzésével jár együtt. Már nem kell azon aggódnom, ha be szeretnék ülni egy étterembe, hogy van-e a széknek karfája, ha igen, beleférek-e. A családommal már bátrabban megyek fürdőzni. Tavaly nyáron még sírva mentem a strandra, szégyelltem magam. De meg kellett tennem, hogy elmegyek, a két kisgyermekemet nem büntethetem azzal, hogy nem megyünk, mert az anyukájuk kövér... Nagyon sok mindenben, mind lelkileg, mind testileg korlátozva van egy kövér ember. Szeretnék majd idővel vidámparkba menni, felülni a legnagyobb hullámvasútra, víziparkban csúszdán lecsúszni, kalandparkban kötélpályán menni... 🙂 eddig nem tudtam kivitelezni...  De most már kezd kinyílni a világ és ez idővel egyre csak jobb  és jobb lesz...Rengeteg biztatást kapok a családomtól, barátoktól. Ha megkérdezik, hogyan sikerült fogynom, mindenkinek elmesélem..., hátha valakinek én leszek egyszer a példakép, hogy ki tudjon törni ebből a zsírbörtönből..."

Kata 151 kg-ról 100 kg-ra fogyott a bypass műtéte után 18 hónap alatt és ma már úgy élvezi az életet ahogyan erről korábban csak álmodni mert.

Berta_Kata

Gézának a túlsúly hosszú ideje problémát okozott. Gyomorgyűrűvel is próbálkozott, azonban az is csak átmeneti eredményt hozott. 2017-ben gyomor-bypass műtét mellett döntött, s ezt követően 122 kg-ról a hihetetlennek tűnő 64-ra fogyott. Természetesen kellett ehhez a rendszeres sportolás, de mostanra 2 órán belüli eredménnyel futja a félmaratont, illetve ússza át a Balatont...

Csak a zene szeretete nem változott...

"Nemcsak testileg változtatott meg a műtét, az üzleti életben is jobban merek találkozókra menni és magabiztosabbnak érzem magam ez a sikereket is meghozta.

 

Nagyon nagyon örülök, hogy belevágtam, 1 éve a műtétbe, visszahozta a lehetetlent az életembe.

Köszönöm!"

Bianka 36 évesen 105 kg-ot nyomott, s ekkor jött gyomor-bypass műtétre. Keményen betartott minden szabályt, rengeteget sportolt, de mint láthatjuk, 2 évvel később nem bánta meg azt, mert modell-alkatúra fogyott... jelenleg 66 kg és boldog.

Bia Reunion.jpg
Benkő_Bianka-utána

"A műtét megváltoztatta az életem. Semmiért nem adnám az érzést, hogy a műtét óta nem vagyok éhes, megszűnt a stressz, ami az étkezés, táplálkozás körül volt. Igaz lett rám a mondás miszerint: nem azért élek, hogy egyek...hanem azért eszem, hogy éljek ☺️

Életem eddigi legjobb döntése volt a műtét és szerencsésnek érzem magam, hogy a doktor úr műtött."

28 éves páciensünk

"Nagyon sokat gondolkoztam belevágjak-e ebbe a műtétbe. Olvastam annyi mindent, utólag azt mondom kár volt. Mikor eldöntöttem, hogy nekifutok az lebegett előttem, hogy már mindent kipróbáltam a fogyókúrák teljes skáláját, minimális eredménnyel. Hormonzavar, vérzékenység mellé beköszöntött a magas vérnyomás, némi magas cukor értékkel. Jól voltam ugyan, dolgoztam, neveltem a gyerekeket, de éreztem hosszútávon baj lesz. Mérleget készítettem mi szól mellette, mi ellene és eldöntöttem nekem ez kell. Életem egyik legjobb döntése volt!!  A kórház, a személyzet, az altatóorvos fantasztikus és Vasas Doktor Úrnak párja nincs. Profi volt az első perctől az utolsóig. Műtét után 3 nappal már szinte semmi bajom nem volt, 2 hét múlva már dolgozhattam. Aki gondolkodik azon vajon jó döntés-e, csak annyit szeretnék mondani, ez egy csoda!! Kevés ide a köszönöm mindezért, mert ez egy új élet, és néha még el sem hiszem, csak mosolygok, mert olyan jó :)"

45 éves páciensünk

"Bárcsak előbb hallottam volna a műtétről, mert ha tudtam volna hamarabb belevágok. Nagyon jó döntés volt. Semmilyen panaszom nincs a műtét óta, az addigi betegségeim, a reflux és az inzulin rezisztencia tünetei megszűntek. Élvezem a mozgást és hogy hamarosan eljutok arra a pontra,hogy végre lássam a saját testem a hájréteg alatt." 

27 éves páciensünk

"Nagyon jól érzem magam. Hihetetlen, hogy az elmúlt 3 hónapban milyen változásokon mentem keresztül (testileg, lelkileg). Még az út felénél sem tartok, mégis úgy érzem, hogy visszakaptam az életemet. Remélem, hogy a vérvétel eredménye is alátámasztja, hogy jól vagyok. Közvetlenül a műtét után azt kérdezgettem magamtól, hogy minek vágtam bele. Most az újjászületésem napjaként tartom számon azt a napot, és csak azt sajnálom, hogy nem vágtam bele korábban. 

Köszönöm az esélyt egy aktívabb és boldogabb életre."

39 éves páciensünk

"Mikor úgy éreztem, hogy nem maradt más lehetőségem (a sikertelen gyógyszeres kezelések és nem használó diéták után), mint a gyomor bypass műtét, megkerestem a Duna Medical Centert, Vasas doktort.

Már akkor, az első konzultáció alkalmával bizalmat keltett bennem Ő is és munkatársai is. Minden alkalommal élmény volt bemenni már az épületbe is, mert tudtam, hogy jó helyen, biztos kezekben vagyok.

A műtét sikeres volt, napról napra könnyebb az élet. Hálásan köszönök mindent! Fantasztikusak!"

33 éves páciensünk

"Nem csodaszerként éltem meg a műtétet, hanem inkább, mint egy utolsó esélyt. Esélyt ahhoz, hogy visszanyerjem a megfelelő viszonyt az étkezéshez, hogy megint teljesértékű életet tudjak élni. Megint képes vagyok sportolni és örömmel nézek a tükörbe. Valamint örömmel tölt el a sok pozitív visszajelzés a hatalmas átalakulás miatt."

50 éves páciensünk

"Bypass gyomorműtétem előtt olyan szintű túlsúllyal rendelkeztem, melynek káros hatásai is jelentkeztek, mint pl. rengetek allergia, inzulin rezisztencia, komoly izületi problémák, vérnyomás problémák és akkor még a fizikai korlátokról nem is beszéltem. Félelemmel vegyes érzéssel vágtam a műtétnek, viszont az eredmény felülmúlta a várakozásomat. Alig 4 hónap után több, mint 20 kg-t leadtam, eltűnt a diabéteszem, az allergiáim száma is majd a negyedére redukálódott. Sokkal könnyebben mozgok, újra vonzónak érzem magam, és újra konfenkció méretűek a ruháim. A műtétet követően az életem megváltozott, és bár a magam is érzem, ha valamit nem csinálok jól, de a gyomrom "kiköveteli" az életmód változást, helyesebb táplálkozást, több mozgást. Összességében azt mondhatom, hogy az egyik legjobb döntésem volt ez a műtét, és talán az egyetlen dolog amit bánok, az az, hogy nem korábban történt ez meg velem.:)))))"

50 éves páciensünk

"Teljesen helyreállt a 20 évvel ezelőtti énem és csodálatosan érzem magam. Csak a ruhatáram, szegény, az nem érzi jól magát."

38 éves páciensünk

minnél kissebb nadrágok, egy fogyási sikersztori

"Azon embereknek ajánlom ezt a súlycsökkentő műtétet, akik valóban megtettek már mindent azért, hogy lefogyjanak. A műtét hosszú, de Vasas doktor úrszaktudása, biztos keze, az altatóorvos és a műtéti személyzet gondossága mellett biztonságban tudhatjuk magunkat. Külön nagy érdemnek tartom, hogy négy órával a műtét után már megkeresett Vasas doktor úr a betegágynál, és együtt kisétáltunk a folyosóra. Nem mondom, hogy fájdalom nélküli a beavatkozás utáni felépülés, de akinek van önfegyelme, az nyugodtan viseli. Az osztályon a nővérek végtelenül segítőkészek és figyelmesek, a körülmények ideálisak.     

(Az egyetlen elkeserítő a dologban az volt, hogy rájöttem, hogy így lehetne bánni az állami intézményekben is a betegekkel.) S ha mindenki így viselkedne a betegekkel, mint Vasas doktor úr és az ottani személyzet, akkor ott is embernek érezhetnénk magunkat, nem pedig „kettesnek”, vagy „papának”. Tehát nagyon megérte a Duna Medical Centert választani."

59 éves páciensünk

"Nagyszerű dolog elindulni egy úton, mely a régi Önmagamhoz vezet, letenni a régi szokásokat, új életet kezdeni. Elégedettséggel tölt el, hogy figyelek magamra, boldog vagyok, hogy a műtéttel kaptam egy lehetőséget, hogy az egészségemet visszakapjam, az életemet úgy éljem ahogy talán sohasem. Erős vagyok, komplexusaim lassan átalakulnak, felszabadult, boldog vagyok az eddig elért eredményektől. Köszönöm a nagyszerű és kiváló DM csapatnak, és Vasas doktornak, Anikónak, hogy bátorítottak, döntésemben megerősítettek, vigyáztak rám a műtét előtt, alatt és után."

41 éves páciensünk

"Túlzás nélkül állíthatom, hogy mind a Doktor Úr, a kedves és segítőkész asszisztense, valamint a kórházban szolgálatot teljesítő személyzet, a helyzet magaslatán állnak. Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni mind a műtétet megelőző, mind a műtét kapcsán, illetve az azt követő utógondozásról. Abszolút szakértelem, odafigyelés és kedvesség nem utolsósorban. A műtétet követően 4 hónap távlatából beszélek semmilyen komplikáció nem lépett fel, a műtéttel kapcsolatban váratlan kellemetlenség nem ért. Nem bántam meg, csak ajánlani tudom mindenkinek."

40 éves páciensünk

"Hálásan köszönöm! Visszakaptam Öntől a régi életem, ami nagyon hiányzott! Hálásan köszönöm, hogy minden nap mosolygok, mindenben meglátom a  szépet és  a környezetem ezt látja, értékeli:-) Jobb főnök lettem, jobb barát, jobb testvér, jobb gyerek, jobb társ! Visszamentem énekelni egy kórusba amit 15 éve hagytam ott- visszavittem több régi barátot és mindenki hálás! Szóval nem csak nekem segített, hanem rajtam keresztül sok embernek! Szerintem ez csodálatos eredmény! KÖSZÖNÖM!!!"

38 éves páciensünk

"Nagyon örülök, hogy rászántam magam a műtétre. Ötven évesen újra élvezem az életet, sok helyre el tudok menni ahova régebben nehezemre esett, vagy kellemetlenül éreztem magam. (pl. mozi, színház, gyógyfürdő, kirándulás a hegyekbe.)

Ami a legjobb, hogy a tükör is újra a barátom lett, szeretek belenézni reggelenként, mikor megyek dolgozni, BOLDOG vagyok!"

50 éves páciensünk

"Nem tudom eléggé kifejezni a hálámat azért,hogy Önre találtam és megmentett :) egyetlen egy rossz napom sem volt, minden ézkezésem kiegyensúlyozott, és lelkileg is csak pozitív folyamatok zajlanak bennem. Bármikor újra belevágnék! Köszönöm!"

29 éves páciensünk

"A műtéttel kapcsolatban minden lefogyni nemtudó tulsúlyos embernek ajánlom, a műtét után egy teljesen új élet vár rád, ami csodálatos. Én elég idősen, 65 évesen vágtam bele, de nagyon-nagyon megérte. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Dr Vasas Péter műtétet végző orvosnak, az egész stábjának és a DMC összes dolgozójának az odaadó segítő készségükért."

65 éves páciensünk

"Azt hittem, hogy megbékélve élek magammal, de most érzem a különbséget, mert ez már „élet”, és ami még emelhetne a fényén, azt nagyon nehéz lesz kivitelezni, és egyáltalán nem a műtéten múlik, hanem az évtizedek alatt általam-magamnak kialakított csapdák megszüntetésén, ... , a szabadságot emelném ki: mindenre képes vagyok fizikailag, és ez a fizikai képesség a lelkemet is gyógyítja, mert általa a lelkem is szabaddá vált. Csodás volt az is, hogy a műtét után semmi fizikai fájdalmat nem éreztem és érzek, és a súlycsökkenés miatt a korábbi fájdalmaim is teljesen megszűntek, de még a fájdalmak is jobban elviselhetők voltak régen, mint a saját börtönömbe történt bezáródás, ami miatt már feladtam akkor az élet iránti vágyat, az élet szeretetét."

54 éves páciensünk

"Köszönettel tartozom Vasas doktor úrnak és csapatának, visszakaptam az életem. Gyomor bypass műtétem után sem és azóta sincsennek fájdalmaim, a kilók olvadnak lefelé, inzulin-rezisztenciám rendeződött, sőt a mindennapos migrénem is elmúlt. Köszönök mindent!"

39 éves páciensünk

“Hálás vagyok, mert úgy gondolom és érzem, hogy Vasas doktor úrnál jobb orvost az embert nem is kívánhatna magának. Felkészült, szakmájában profi, segítőkész és mindemellett még kedves is. Vasas doktor úr és az őt támogató csapat végig a maximumot nyújtotta (és nyújtja a mai napig!) a műtőben és azon kívül is. Mivel a gyomor bypass műtét egy komoly és életre szóló döntés, fellépés - a testi és lelki - súlyfelesleggel szemben, ezért nekem különösen szimpatikus és fontos volt, hogy nagy körültekintéssel járt el a doktor úr és a Túlsúly Centrum managementje is már a műtétet megelőző időszakban, amiből számomra kiderült, hogy ők csak olyanoknál vállalják el az operácíót akik tényleg felkészültek minden tekintetben, és akiknek a műtét valódi megoldást jelent. Ezúton is szeretném megköszönni a belémfektetett bizalmat és támogatást Vasas doktor úrnak és csapatának, hogy hozzásegítettek ahhoz, hogy azzá válhassak akinek igazából születtem."

30 éves páciensünk 

"Életem legjobb döntése volt ez a műtét! Maga a beavatkozás is zökkenőmentesen ment, a kórházi körülmények, a személyzet fantasztikus volt. Vasas Doktor Úr és csapata kiemelkedően profi, kedvesek, csak jókat tudok róluk mondani. A műtét óta eltelt 3 hónap alatt 136 kg-ról 117 kg-ra fogytam, mindezt még sport nélkül, mert a kezdő súlyom túl nagy volt ahhoz, hogy bármilyen sportot tudjak végezni. Az az érzés, hogy szinte napról napra könnyebb vagyok, elmondhatatlan! Bármikor újra belevágnék!"

39 éves páciensünk

"Életem egyik legjobb döntése, hogy vállalkoztam a bypass műtétre. Új fejezetet nyitott az életemben: visszakaptam a nőiességem, az önbizalmam, végtelen nagy örömmel tölt el, hogy másképp néznek rám az emberek. A legjobb az, hogy nem kell sóvárogni az ételek után, mert mindent megehetek amit megkívánok, csak nem tudok nagy mennyiségben. A műtét utáni napokról annyit, hogy a komfort zónába abszolút belefér, a kellemetlen felső határát súrolta, és ez nem nagy áldozat egy új, egészségesebb életért."

44 éves páciensünk

"Rendkívül jó érzés, hogy úton útfélen megdícsérnek, hogy mennyit fogytam és hogy ez milyen jól áll nekem. Ezt mind Önnek és munkatársainak köszönhetem!!  Bárcsak előbb hoztam volna meg döntésemet, melyet soha nem fogok megbánni, még ha a műtét utáni pár nap egy kicsit nehezebb is. Nagyon jó érzés, hogy már én is a normál testalkatúakhoz tartozom és ha tükörbe nézek, még mindig rácsodálkozom magamra, hogy nem a kövér énemet látom! Ez nagyon sok magabiztosságot tud adni a mindennapokhoz. Még egyszer szeretném megköszönni Önnek a munkáját és a műtét utáni segítségét!"

47 éves páciensünk

Minek a műtét, hiszen le tudsz fogyni - részletes interjú a 43 éves páciensünkkel a Duna Medical Center oldalán.

Pácienseink lakóhelyei (további 11 fő külföldről): 2018.04.30-ig